Imagen

Ara que  començarà el bon temps i volem treure’ns de sobre aquells quilets que hem agafat durant aquest hivern ens agradaria parlar de les dietes.

És el moment en que apareixen tot tipus de mètodes. Tothom promet efectes espectaculars i la majoria dels casos amb poc sacrifici. És ara quan ens deixem seduir per les promeses d’alguna d’elles i intentem experimentar-ne els resultats.

Nosaltres us volem recordar que s’ha d’anar molt amb compte amb les dietes exprés i efectes miraculosos que ens presenten. Moltes d’elles no ens aporten el nutrients necessaris per al dia a dia i podem entrar en importants dèficits nutricionals. S’ha de tenir clar que quan es fa una dieta no s’ha de perdre la salut.

Des de la nostra farmàcia us donem l’opció de perdre aquest pes però d’una manera sana i sempre sota control d’un professional sanitari. El que volem és que amb aquesta dieta es perdi el pes que sobra i adquirir uns hàbits saludables per no tornar a recuperar-ho.

Els objectius els asolim seguint una dieta que integra el consum de productes kot. Son productes elaborats amb proteïnes de gran valor nutricional, amb un baix índex glucèmic i pobres en grassa juntament amb la combinació d’altres aliments seleccionats d’acord a unes pautes nutricionals. La dieta us l’estructurem amb dues etapes i la seva durada varia depenent del pes a perdre però mai sent superior a 10 setmanes.

Una característica important que ajuda a aconseguir l’objectiu marcat és que la gama de productes kot incorporen components saciants que permeten seguir la dieta amb un major èxit.

S’ha de saber que aquesta dieta no està indicada en aquelles persones que:

  • estan embarasades i/o lactants
  • malalts amb insuficiència renal, hepàtica i cardíaca
  • diabètics tipus I
  • malalts oncològics

És molt important cuidar-se, sentir-se bé amb un mateix però sempre sense perdre de vista que amb la salut no es juga.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada