Avui: 08:30-13:30 h 938713146 659090743
Temps de lectura 1 min.

Encara no saps què és el crossfit? O ets ja un fidel practicant que no para d'entrenar al box? Sigui com sigui, segur que has sentit a parlar d'aquest tipus d'entrenament, t'expliquem quins beneficis té per al teu benestar.

El crossfit són exercicis funcionals, que canvien constantment, realitzats a alta intensitat. Cada dia el teu entrenament serà diferent. És un programa de força i condicionament físic total amb l'objectiu de desenvolupar la força i el to muscular i incrementar la funcionalitat dels músculs.

BENEFICIS DEL CROSSFIT PER AL TEU BENESTAR

  • Ajuda a controlar el teu pes. La seva pràctica serà una bona aliada per reduir el percentatge de greix del teu cos. No oblidis combinar-ho amb una dieta equilibrada i ajustada a les teves necessitats.
  • Augmenta la teva resistència. Treballaràs la resistència cardiovascular i respiratòria, de manera que milloraràs la teva capacitat de rendiment.
  • Reforçaràs la teva musculatura. Treballaràs tots els grups musculars. D'aquesta manera aconseguiràs tonificar el teu cos de manera equilibrada i generalitzada.
  • Milloraràs la teva flexibilitat. I també guanyaràs en coordinació psicomotriu, equilibri i agilitat.

A més, encara que pot semblar el contrari, és una pràctica que pot dur a terme qualsevol persona. Està dissenyat per ser fàcilment adaptable a les condicions de cadascú.

La clau és treballar en nivells d'intensitat personalitzats, adequant càrregues, temps, distàncies... per mantenir els estímuls sense modificar el programa.

Beneficios del crossfit para tu bienestar

EXERCICIS HABITUALS DEL CROSSFIT

Alguns exercicis típics dins de la pràctica del crossfit són:

  1. Handstand push-ups o flexions fent el pi.
  2. Push-ups o flexions.
  3. Pull-ups o dominades.
  4. Clean and jerk o dos temps (moviment bàsic d'halterofília).
  5. Box jumps o salts al calaix.
  6. Double unders o salts dobles a la corda.

Si ets principiant, és important triar un box que tingui classes reduïdes perquè l'entrenador pugui dedicar-te temps. Segueix les indicacions i modificacions que t'indiqui i escolta el teu cos. Assegura't de fer exercicis de mobilitat i estiraments.

El crossift pot ser una opció per mantenir-se en forma. Si t'hi decideixes, segueix sempre el consell d'un professional que adapti la teva rutina a les condicions i necessitats.